Experiență de utilizare Bentolit

Katerina, orașul Wels.

cum am slăbit cu Bentolit cu argilă bentonitică - înainte și după utilizare

Bună tuturor. Astăzi am decis să-mi povestesc cum greutatea mea a ajuns la 105 kg, cum am reușit să scap de kilogramele în plus, a căror utilizare mă ajută să slăbesc și, cel mai important, ce aspecte pozitive ale vieții mi s-au dezvăluit după aceea!

Experimentați cum am slăbit 60 kg într-un an

Am fost supraponderal de la naștere. Și, cu cât îmbătrâneam, cu atât greutatea mea devenea mai mare. În momentul în care am absolvit universitatea, aveam o greutate de cel puțin 105 kg. M-am forțat să fac fitness, dar nici cele mai obositoare antrenamente nu au dat cel puțin un rezultat pozitiv.

Cred că toate fetele cu o problemă similară vor fi de acord cu mine. Kilogramele în plus fac viața mult mai dificilă, atât personală, cât și profesională. La început mi-am dat seama că a fi supraponderal este motivul pentru care jumătatea masculină este doar prietenă cu mine. Și când am început să lucrez și să construiesc o carieră, am observat că, chiar și cu toate abilitățile lor, cei care sunt mai subțiri și, prin urmare, mai frumoși, sunt promovați.

Și abia atunci m-am gândit serios la greutatea mea și m-am hotărât cu hotărâre să caut mijloace și metode care să mă poată salva de kilogramele în plus. În primul rând, am apelat la un nutriționist.

Băutură slăbitoare Bentolit - ce este, cum să o utilizați

Dieteticianul s-a dovedit a fi un medic cu experiență, mi-a studiat istoricul și rezultatele testelor. Am recomandat să continuu să fac fitness pentru tonul general. Și a făcut o întâlnire cu Bentolit. Mi-a spus ce este.

experiență de utilizare a băuturii slăbitoare BENTOLIT cu argilă bentonitică

După cum am învățat din cuvintele medicului și apoi eu însumi am citit informațiile de pe Internet, Bentolit este o băutură rapidă de slăbit, pe bază de argilă bentonitică. La început, desigur, am fost alarmat de faptul că va trebui să beau un fel de lut, dar în realitate totul s-a dovedit mult mai bun și mai plăcut.

Acest produs de slăbit se vinde sub formă de pulbere, care trebuie preparată, de exemplu, ca cafea instant sau cacao. Se prepară foarte ușor o băutură - se toarnă 200 ml apă fierbinte peste două lingurițe de pulbere (o puteți înlocui cu lapte degresat). Se amestecă bine cu o lingură sau un agitator. Băutura a fost, de asemenea, foarte gustoasă - seamănă cu un cappuccino cu aromă de scorțișoară.

La recomandarea unui medic, am băut această băutură pe tot parcursul anului, conform unui curs individual. Timp de 30 de zile continuu în fiecare seară înainte de culcare, după o săptămână de pauză, apoi din nou timp de 30 de zile. Și așa într-un cerc pe tot parcursul anului. După cursul fiecărei luni, am vizitat un nutriționist. Am început o revistă în care am observat schimbări în greutate și în sănătatea mea.

După ce am folosit Bentolit - rezultatele și realizările mele

După prima și a doua lună de administrare a Bentolit, greutatea a scăzut cu 30 kg. După 6 luni - am cântărit cu 45 kg mai puțin, iar până la sfârșitul cursului anual - minus 60 kg! În același timp, am mâncat ca de obicei, m-am dus la fitness de două ori pe săptămână (o lecție de 40 de minute). Nu am observat niciodată efecte secundare sau alte reacții negative de la administrarea Bentolit. Mă simt excelent - în exterior m-am transformat dincolo de recunoaștere. În momentul în care am slăbit, a fost o seară de absolvenți ai liceului în care am studiat. Nimeni nu m-a recunoscut chiar imediat, iar apoi toată lumea a fost șocată. Toată seara au vorbit doar despre mine.

Acum doi ani, într-un centru sportiv unde m-am dus la fitness, am întâlnit un bărbat care acum este soțul meu. La locul de muncă, a primit o promoție mult așteptată. Așa mi-a schimbat viața în bine simpla băutură slăbitoare Bentolit. Acum îl folosesc la un curs săptămânal o dată pe lună pentru a păstra o cifră subțire. Recomanda!