Instructiuni de folosire Bentolit

Bentolit - caracteristici și informații generale

Formular de lansare:

pulbere pentru băuturi

Masă:

100 g / ambalaj

Principalul ingredient activ:

argilă bentonitică orală

Gust:

cappuccino cu aromă de scorțișoară

Informații nutriționale (1 porție - 14 g):

proteine ​​- 4 ani,

carbohidrați - 7, 5 g.

Valoarea energetică:

45 kcal / 190 kJ

Contraindicații:

sub 18

Bentolit este o băutură rapidă de slăbire pe bază de argilă bentonitică. Folosit pentru scăderea în greutate. Îmbunătățește metabolismul și normalizează tractul digestiv, elimină pofta de mâncare și elimină toxinele și metalele nocive (plumb, mercur, aluminiu) din organism. În plus, întărește sistemul imunitar, îmbunătățește flora intestinală. Are efect antibacterian.

Băutura este destinată utilizării femeilor și bărbaților. Nu dăunează organismului, nu provoacă reacții alergice. Produsul este marcat cu marca Eurasian Conformity (EAC), are certificate și brevete pentru implementare în România. Studiile și testele clinice au confirmat calitatea înaltă a băuturii, iar recenziile consumatorilor confirmă eficacitatea și proprietățile băuturii declarate de producător, un rezultat pozitiv după utilizare.

O metodă inovatoare de slăbit - indicații de utilizare:

  • obezitatea și supraponderalitatea, dorința de a slăbi
  • creșterea poftei de mâncare și pofta constantă de gustări
  • tulburări gastro-intestinale (diaree, gaze, balonare etc. )
  • otrăvire, vărsături, nevoie de detoxifiere
  • boli sub formă de alergii cutanate (erupții cutanate, acnee).

Pentru toate simptomele de mai sus, Bentolit poate oferi o ameliorare eficientă. Mai mult, rezultatul nu va întârzia să apară. O singură recepție este suficientă. Excepția o reprezintă problemele cu erupții cutanate (în acest caz, va trebui să o luați zilnic timp de 3-7 zile pentru a obține un rezultat vizibil), supraponderalitatea sau obezitatea. Pentru pierderea în greutate, este necesar un aport de curs, a cărui durată depinde de severitatea obezității și de numărul de kilograme în plus.

cum se pregătește și se ia băutură de slăbit bentolit cu argilă bentonitică - dozare

Bea Bentolit - cum se utilizează pentru pierderea în greutate

Aplicarea ușoară și convenabilă este un alt avantaj al acestei băuturi slăbitoare. Pentru a pregăti o porție, amestecați două lingurițe de pulbere în lapte degresat (200 ml) sau apă. Se recomandă un agitator pentru o mai bună amestecare. Este suficient să beți o dată pe zi, în fiecare zi. Curs de aplicare:

  • până la 15 kg - în două până la trei săptămâni
  • de la 15 la 30 kg - în decurs de una până la două luni
  • de la 30 la 60 kg - un curs de admitere pentru 6-12 luni, cu o pauză de șapte zile la fiecare patru săptămâni.

Numai utilizarea corectă a băuturii garantează un rezultat pozitiv. Fiecare pachet Bentolit conține instrucțiuni pentru revizuire înainte de utilizare.