O strategie dovedită pentru a slăbi 10 kg într-o lună și a rămâne subțire

Există multe povești pe Internet despre modul în care antrenamentele intensive ajută la slăbirea de până la 3 kg într-o săptămână. Acest lucru este într-adevăr posibil atunci când vine vorba de un sportiv care știe totul despre corpul său și despre reacția acestuia la activitatea fizică. Cu toate acestea, chiar și în acest caz, doar 50% din ceea ce s-a pierdut constă în grăsime. Restul este apă, care este excretată împreună cu glicogenul care se acumulează în mușchi.

grăsime pe laterale și modalități de a pierde în greutate pe lună cu 10 kg

De asemenea, este necesar să fim conștienți de faptul că, împreună cu elementele lichide și de construcție ale stratului de grăsime, toxinele și masa musculară vor părăsi treptat. Primul va fi excretat din organism atunci când este curățat - adică dacă încetăm să mâncăm totul la rând. Al doilea va dispărea din cauza pierderii necorespunzătoare în greutate. Este în interesul dumneavoastră să preveniți acest lucru, deoarece consecințele arderii țesutului muscular sunt slăbiciune și metabolism lent. Și cu cât metabolismul este mai lent, cu atât pierdem mai puțin.

Păstrați-vă calmul

Am aflat câte kg poți slăbi pe lună – este vorba de aproximativ 4. 000 -5. 000 de grame, uneori până la 7. 000. Cu toate acestea, nu vei putea scăpa de ele dacă ești constant stresat. Oamenii de știință au demonstrat că emoțiile puternice încetinesc pierderea de grăsime prin promovarea producției intensive de cortizol și pregnenolon, un hormon care duce la acumularea de exces de greutate și la retenția de apă în organism. Ce să fac? Renunță la post și la alte metode radicale care duc la căderi nervoase și revino la volumele anterioare, găsește modalitatea de a face față emoțiilor negative care te ajută cu adevărat – fie că este vorba de meditație, yoga sau dansuri latino-americane.

Rata de pierdere în greutate pe lună pentru pierderea în greutate fără probleme este de la 4 la 7 kg. Indicatorul depinde de mulți factori:

 • gen;
 • vârstă;
 • greutate corporala;
 • prezența bolilor cronice;
 • alte caracteristici ale corpului.

Da, cifra nu este atât de mare pe cât și-ar dori mulți dintre noi, dar tocmai o pierdere în greutate atât de lentă și de încredere va ajuta la consolidarea rezultatului după și la evitarea problemelor de sănătate.

Exercițiu fizic

Potrivit AHA, pentru un stil de viață sănătos, adulții ar trebui să facă următoarele exerciții fizice sau activitate fizică în fiecare săptămână:

 • cel puțin 150 de minute pe săptămână de cardio de intensitate moderată sau 75 de minute pe săptămână de cardio viguros sau o combinație a ambelor în timpul săptămânii
 • cel puțin 2 zile pe săptămână de întărire musculară de intensitate moderată sau mare sau antrenament cu greutăți
 • cei care sunt capabili ar trebui să urmărească 300 de minute pe săptămână de cardio de intensitate moderată

De asemenea, este important să evitați să stați pe scaune pentru perioade lungi.

Pentru copii, AHA recomandă următoarele:

 • Părinții și tutorii ar trebui să acorde copiilor mici cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani suficient timp pentru a alerga și a se juca.
 • Copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 17 ani trebuie să beneficieze de cel puțin 60 de minute de joacă activă pe zi.
 • Copiii ar trebui să urmărească o activitate cardio intensă cel puțin 3 zile pe săptămână și o activitate de forță timp de cel puțin 3 zile.

Potrivit Serviciului Național de Sănătate din Marea Britanie (NHS), activitatea aerobă este cea mai eficientă modalitate de a arde calorii. NHS afirmă, de asemenea, că mușchii ard mai multe calorii decât grăsimile. Creșterea rezultată a masei musculare vă poate ajuta să pierdeți în greutate.

Exercițiile aerobice de intensitate moderată includ:

 • aerobic în apă;
 • tenis;
 • gradinarit;
 • mers rapid.

Exercițiile aerobice intense includ:

 • înot rapid;
 • alerga;
 • drumeții în sus;
 • dans aerobic;
 • săritul coarda;
 • Ciclism;
 • munca grea în curte, cum ar fi săpatul.

Antrenamentul cu greutăți poate crește masa musculară, ceea ce vă poate accelera metabolismul.

Un studiu publicat în Current Sports Medicine Reports afirmă că doar 10 săptămâni de antrenament de rezistență pot stimula metabolismul în repaus al unei persoane cu 7%. Un metabolism accelerat duce la o ardere crescută a caloriilor, ceea ce poate duce la pierderea în greutate.

Cât de mult poți pierde în 2 luni

Este imposibil să dai singurul răspuns corect la această întrebare, deoarece fiecare situație este individuală și depinde de starea siluetei tale la momentul începerii procesului de pierdere în greutate. Cu toate acestea, se pot da cifre aproximative: dacă pierzi aproximativ 1 kilogram pe săptămână, atunci în 2 luni vei fi cu 7 kg mai puțin, uneori această cifră crește la 9 kg. Cu toate acestea, aceste valori sunt în mare măsură arbitrare, deoarece în funcție de metodele de slăbit pe care le alegeți, kilogramele în plus vă vor lăsa mai repede sau mai lent. Cât de mult este cu adevărat posibil să slăbești în 2 luni, respectând toate regulile?

Cu o alimentație adecvată

Cea mai comună modalitate de a pierde în greutate este organizarea unei alimentații adecvate pe parcursul zilei. Este necesar să includeți terci, iaurt cu conținut scăzut de grăsimi, legume și fructe, carne slabă în dieta dvs. și, în plus, faceți o regulă să nu mâncați noaptea. Alimentația corectă te va ajuta să slăbești între 2 și 4 kilograme pe lună, în funcție de metabolism și de cât de mult te ții de meniu.

Cum să construiți o dietă:

 1. Luați un mic dejun copios. Vă puteți răsfăța cu produse de patiserie, de preferat sărate. Dulciurile trebuie evitate cu totul.
 2. Asigurați-vă că aranjați un al doilea mic dejun format din iaurt sau fructe.
 3. Ar trebui să fie supă la prânz. Pâinea nu este recomandată.
 4. Gustarea de după-amiază ar trebui să constea într-o salată îmbrăcată cu unt.
 5. Cina este ultima masă a zilei. Nu mânca. Să fie carne dietetică sau pește cu legume. Evitați alimentele prăjite.
 6. Înainte de culcare, puteți bea un pahar de chefir sau lapte.

Dacă urmați o dietă

Dietele aduc rezultate, dar alegeți-le cu grijă pentru că nu orice dietă este potrivită pentru dvs. În plus, este imposibil să refuzi brusc mâncarea în orice caz. Postul are dezavantajele sale, care nu duc la cele mai bune consecințe. În general, nu există nimic pozitiv în pierderea rapidă în greutate. Cel mai bine este să treci la o dietă sub supravegherea unui specialist care te va ajuta să treci prin toate etapele dietei cu cel mai mic disconfort, inclusiv la ieșirea corectă din aceasta.

Când țineți dietă, ar trebui să vă preocupați nu atât de întrebarea cât de mult puteți slăbi în 2 luni, ci de problema menținerii rezultatului obținut - de multe ori la sfârșitul dietei, cele 5-6 kilograme expulzate cu dificultate. se va întoarce în curând.

În timpul efortului fizic

O altă modalitate de a scăpa de kilogramele în plus este activitatea fizică sub formă de antrenament. Cu ajutorul lor, nu numai că poți să-ți iei rămas bun de la excesul de grăsime, ci și să ajustezi silueta la discreția ta: pompați presa, faceți fesele elastice, tonifiați mușchii, strângeți pielea. Poti alege un program in sala de sport sau, daca vrei sa il faci singur, pe internet. Cel mai bine este să începi cu un instructor.

Răspunsul la întrebarea cât de multă greutate se poate pierde în 2 luni cu antrenament fizic regulat este încurajator. Este realist să pierzi 10 kg în 2 luni, dar numai dacă treci la o alimentație adecvată în combinație cu antrenamentul.

Este posibil sa slabesti 5 kg fara dieta?

Experții notează că pierderea în greutate are loc nu numai în timpul unei schimbări bruște a dietei, ci pur și simplu atunci când o persoană își controlează dieta și activitatea. Astfel, se observă că fixarea conținutului de calorii al alimentelor consumate duce la un consum mai mic de alimente și mâncăruri nocive. Uneori este suficient să nu calculați conținutul de calorii, ci pur și simplu să înregistrați toate alimentele consumate. Știind că orice acțiune va fi înregistrată, o persoană are mai multe șanse să refuze o chiflă sau o prăjitură interzisă. Pentru a controla mai bine conținutul caloric al preparatelor, se recomandă să gătiți acasă, renunțând la mâncarea de la restaurant.

Pe lângă controlul alimentației, ar trebui să creșteți cantitatea de activitate fizică. Plimbările cu liftul trebuie înlocuite cu scări, iar drumul în mașină trebuie depășit pe jos. Cel mai bun pariu, desigur, este să folosești un abonament la sală.

Este extrem de important să se înregistreze toate rezultatele, atât la pierderea în greutate, cât și la creșterea forței.

Respectarea acestor măsuri duce în unele cazuri la pierderea în greutate cu 5 kg pe lună. În același timp, rezultatul este fixat pentru o lungă perioadă de timp, iar starea generală de sănătate se îmbunătățește. Dacă în decurs de o săptămână, urmând toate recomandările, greutatea nu scade sau nu crește, iar rezervele organismului scad, este necesar să se schimbe abordarea, dar este mai bine să consultați un specialist.

Slăbirea cu 5 kg este un rezultat destul de realizabil atât pentru metodele expres, cât și pentru o strategie pe termen lung în lupta împotriva kilogramelor în plus. Aplicând oricare dintre metodele de resetare propuse, este necesar să înțelegem din cauza căror componente va scădea indicatorul indicatorului de scară. După sărbătorile cu abundență de alimente grase sau pentru a activa metabolismul, se pot folosi diete rapide, dar pentru un rezultat permanent este necesar nu doar schimbarea dietei, ci și adăugarea de activitate fizică în regim. În mod ideal, alimentația ar trebui corectată de un medic, dar o persoană care slăbește însuși ar trebui să-și evalueze sobru starea de sănătate, întrebându-se dacă într-adevăr are nevoie să slăbească 5 kilograme într-o perioadă selectată.

Cât de mult poți slăbi 5 kg

Schemele de nutriție pe termen scurt dau un rezultat rapid, dar nesigur, arzând până la 1-2 kilograme pe zi. Opțiunile de dietă mai lungi necesită rezistență și autocontrol, dar ajută la eliminarea excesului de greutate aproape irevocabil. Opțiuni de pierdere în greutate:

 • Pierdere în greutate expresă. Dietele rapide se bazează pe acest principiu - organismul scapă de excesul de apă și săruri în 3-10 zile. Metoda necesită eforturi mari, dar pe termen scurt, poate provoca daune grave tractului gastro-intestinal și sistemului cardiovascular. Greutatea poate reveni la valoarea anterioară în 3-4 săptămâni.
 • Arderea grasimii. Dietele standard trebuie urmate o perioadă lungă de timp (până la câteva luni), dar rezultatul obținut este mai ușor de menținut. Nu numai excesul de apă este îndepărtat, ci și depozitele de grăsime. Această opțiune de dietă este cel mai bine combinată cu exerciții fizice intense acasă, fitness sau antrenament cardio.
nutriție pe oră pentru pierderea în greutate cu 10 kg pe lună

Cât de mult poți pierde în siguranță?

Obiceiurile alimentare și exercițiile fizice joacă un rol cheie în pierderea în greutate în siguranță.

CDC afirmă că o persoană poate pierde în siguranță și eficient aproximativ 0, 5-1 kg pe săptămână. Pe baza acestor cifre, o persoană poate pierde în siguranță 2-4 kg într-o lună.

Totuși, acestea sunt doar estimări.

Asociația Americană a Inimii (AHA) încurajează oamenii să fie atenți la obiectivele lor.

Ei recomandă oamenilor să înceapă cu:

 • evaluarea nivelului lor general de fitness
 • consultarea cu un medic despre modul în care orice afecțiuni medicale subiacente le pot afecta activitatea fizică sau dieta
 • a afla ce tipuri de activitate fizică le place
 • stabilirea unor obiective măsurabile

Fiecare este diferit, iar obiectivele rezonabile pot diferi, dar ținând cont de numărul, te poți motiva pentru a-ți atinge obiectivul.

Regimul zilnic

Mulți oameni ignoră un punct foarte important în procesul de pierdere în greutate - recuperarea. Dacă organismul nu se odihnește suficient, acesta intră într-o stare stresantă, în care glandele suprarenale secretă intens hormonul cortizol. Cantitatea sa excesivă în sânge încetinește metabolismul și blochează descompunerea țesutului adipos. Astfel conceput de natură pentru autoconservare. Prin urmare, este necesar să te odihnești pentru a slăbi 10 kg într-o lună. Tipuri de recuperare disponibile la domiciliu:

 1. Mențineți un program de somn de opt ore. Înainte de a merge la culcare, este indicat să aerisești camera și să nu mai folosești gadget-uri pentru câteva ore.
 2. Antrenează-te nu în fiecare zi, ar trebui să fie cel puțin o zi liberă pe săptămână. Cel mai bun program de antrenament este frecvența lor la două zile.
 3. Răsfățați-vă cu tratamente relaxante - băi calde cu uleiuri aromatice, sare de mare, masaj și automasaj.
 4. Faceți plimbări lungi în aer liber.

Abordări de bază pentru a pierde în greutate în 30 de zile

Desigur, este imposibil de spus cu siguranță câte kg poți slăbi pe lună fără a dăuna organismului. Dar pentru cel mai bun rezultat, trebuie să urmați recomandările de bază de mai jos.

Control zilnic al caloriilor

Urmând această regulă, pierderea în greutate va fi mai ușor ca niciodată. Regula principală este să notăm tot ce mâncăm pe parcursul zilei. Acest lucru vă permite să dezvoltați disciplina și să vă controlați foamea, cu alte cuvinte, să distingeți psihologic de fizic.

Analiza programului de formare

Cea mai rapidă modalitate de a pierde în greutate este să-ți crești intensitatea cardio. Mulți nu le plac astfel de exerciții, dar ard un număr mare de calorii și ajută la combaterea excesului de greutate. Dacă nu-ți place să alergi, atunci folosește alternativa - ciclism, înot, dans.

Dar nu trebuie să uităm de mușchii care sunt de mare ajutor în lupta împotriva excesului de greutate, așa că adăugăm și antrenamentul de forță. Ele ajută la tonifiarea și elasticitatea corpului. Trebuie să începeți puțin și să creșteți în mod regulat intensitatea și complexitatea.

Alimentație corectă

Nu tuturor le place numărul zilnic de calorii. În plus, nu toată lumea are timp pentru antrenamente lungi. Dar toată lumea are acces la alimentele potrivite care beneficiază de sănătate și aspect. În fiecare zi trebuie să mănânci cât mai multe legume și fructe, carne slabă (pui, curcan), pește, care conține aminoacizi utili. Ca gustare, purtăm mereu cu noi nuci/ouă, sandvișuri din pâine integrală. Un punct important este utilizarea cantității necesare de lichid.

Pierderea în greutate în 30 de zile este un obiectiv realist

Mai întâi trebuie să vă asigurați că obiectivul este realist. Mulți dintre noi pot slăbi cu ușurință în doar o lună, iar cu regularitate, rezultatul poate depăși toate așteptările. Dietele extreme și antrenamentele complexe nu duc la un rezultat pe termen lung, deoarece organismul este supus unui stres sever.

Matematica simplă din spatele pierderii sănătoase în greutate

Puteți calcula aproximativ numărul de kilograme care pot fi pierdute în 30 de zile folosind matematica obișnuită. De exemplu, pentru a pierde 500 de grame în șapte zile, trebuie să reduceți conținutul caloric al dietei cu 500-1000 de calorii pe zi. Dar și aici există câteva nuanțe. Fiecare sărbătoare, eveniment semnificativ și simplă întâlnire cu prietenii ne sparg rutina. Trebuie să vă concentrați nu pe obiectivul de a pierde în greutate, ci pentru a scăpa de obiceiurile proaste, pentru a crește activitatea fizică.

Combinând antrenamentul de forță cu greutăți libere și antrenament de mare intensitate, metabolismul va crește semnificativ. Cu ajutorul activității fizice, este posibil să câștigi masă musculară, care în viitor ajută la arderea caloriilor doar în timpul odihnei. Nutriționiștii susțin că, în caz de obezitate, trebuie să pierzi doar 10 la sută din greutate, ceea ce îmbunătățește tensiunea arterială, normalizează colesterolul și reduce riscul de a dezvolta diabet.

Dietele nu funcționează

Dietele rigide se numesc pendule, deoarece pierderea în greutate este doar un fenomen pe termen scurt, toate kilogramele se vor întoarce foarte repede dacă vă reluați vechile obiceiuri alimentare. Dar există și excepții. De exemplu, un pacient care a suferit o operație specială de reducere a stomacului este capabil să slăbească mai repede. Există multe cazuri în care o astfel de procedură a permis să slăbească până la 12 kilograme pe lună. Cel mai adesea, obezitatea este rezultatul unei tulburări de alimentație.

Dezvoltarea planului

Pentru a pierde în greutate și a obține rezultate pe termen lung, trebuie să dezvolți un plan specific și să te ții de el exact la cele mai mici nuanțe. Pentru începători, cel mai bine este să contactați un specialist care vă va ajuta în acest sens. Nutriționiștii vor dezvolta o dietă corectă și echilibrată, iar antrenorii vor dezvolta un antrenament eficient.

Sarcina principală a unui dietetician este de a ajuta la combaterea tulburărilor de alimentație, cum ar fi controlul porțiilor, aportul de zahăr și grăsimile nesănătoase care duc la boli de inimă și diabet.

numărarea caloriilor

Pentru a urmări procesul de pierdere în greutate, trebuie să țineți un jurnal alimentar. Există tabele de calorii și BJU (proteine, grăsimi, carbohidrați) ale produselor, este mai ușor să urmăriți dieta cu ele

Este important să cunoști greutatea exactă a unei porții pentru a calcula corect caloriile. Pentru a pierde în greutate și a menține sănătatea, trebuie să consumați de la 22 la 26 de kilocalorii per 1 kg de greutate.

Înmulțim numărul de calorii cu propria noastră greutate - obținem rata zilnică. În acest caz, organismul ar trebui să primească 2 - 3 g de proteine la 1 kg de greutate, 2 - 3 g de carbohidrați, 1 - 2 g de grăsime. Înmulțim indicatorii cu propria greutate, acum putem afla câte calorii ar trebui consumate zilnic. Numărarea caloriilor este ușoară:

 • 1 g de proteină conține 4 kcal;
 • 1 g carbohidrați - 4 kcal;
 • 1 g grăsime - 9 kcal.

Fără diete: alimente

Restricțiile vor fi prezente, dar sunt destul de simple și nu conțin o grilă dietetică strictă. Nu mâncați cu 4-5 ore înainte de culcare: acesta este momentul în care caloriile fie vor fi transformate în energie necesară vieții, fie vor începe să fie stocate dacă organismul este într-o stare de somn. Nu mâncați „după șase" pentru a pierde rapid în greutate, dacă vă culcați nu la zece, ci la miezul nopții sau chiar mai târziu, nu aveți nevoie de el - așa că decalajul va fi mare, veți avea din nou timp să fă-ți foame înainte de a merge la culcare și, foarte posibil, decide să-ți potoli foamea.

Cea mai grea masă a zilei ar trebui să fie micul dejun. Restul este mai ușor, iar cina este mai ușoară decât prânzul. Dacă nu puteți mânca fizic dimineața (de exemplu, din lipsă de somn), nu vă forțați - beți o ceașcă de cafea exact așa, fără nimic, apoi mâncați un prânz copios / al doilea mic dejun. Dar nu „compensați" la micul dejun reticența de a mânca corespunzător cu ciocolată sau produse de patiserie!

Mănâncă mai multe fructe și legume. Dacă puteți alege ce garnitură să faceți cu carne - paste sau legume, să zicem, broccoli, alegeți-l pe acesta din urmă.

Bea apă curată. Bea un pahar cu apa cu 10-15 minute inainte de masa, nu iti va fi asa foame, si vei manca o portie mai mica.

Nu te forța să mănânci! Mănâncă numai când ai chef de mâncare. Dacă trebuie să spălați o farfurie sau o farfurie de pe aragaz, transferați mâncarea într-un recipient și lăsați-o până la următoarea masă.

Reduceți cantitatea obișnuită de zahăr din ceai sau cafea cu 1 lingură de zahăr. Dacă ai de gând să te uiți la televizor, să citești ceva sau să vorbești pe internet, nu iei mâncare cu tine. Nu prea vrei să mănânci - este doar un obicei de a mesteca ceva în timpul acestor activități. După două săptămâni, dacă nu o continuați, va dispărea. Turnați-vă puțină apă înainte de a vă așeza să priviți sau să citiți în prima săptămână și beți puțin din ea pentru a face sevrajul mai ușoară.

Cum să slăbești 10 kg în 3 luni

Pe lângă regulile generale de mai sus, există câteva puncte mai importante privind alimentația, conținutul farfurii și metodele de gătit. Este indicat să urmați aceste recomandări nu timp de 3 luni, ci să le luați ca un obicei de viață dacă doriți să păstrați rezultatul și să vă păstrați silueta perfectă.

post pentru pierderea în greutate cu 10 kg pe lună

Proteine, grăsimi și carbohidrați

Aportul caloric zilnic calculat te va ajuta să slăbești, dar numai până când vei ajunge la greutatea normală. In urmatoarele luni, un deficit caloric nu va aduce rezultate daca nu te gandesti la calitatea alimentelor. Echilibrul dintre nutrienții cheie este ceea ce trebuie să urmărești toate cele 3 luni dacă vrei să ai un corp frumos, și nu doar o greutate mică. Există rapoarte generale universale ale BJU, dar nutriționiștii sfătuiesc să efectueze calcule individuale. Pentru o persoană care intenționează să piardă în greutate fără a câștiga mușchi, următoarele condiții sunt relevante timp de 3 luni:

 • Până la 4 g de carbohidrați per kg de greutate netă.
 • Nu mai mult de 1 g de proteine pe kg.
 • Până la 1 g de grăsime per kg de greutate pentru femei și până la 0, 8 g pentru bărbați.

Conform acestei scheme, o persoană care cântărește 60 kg trebuie să mănânce 240 g de carbohidrați, 60 g de proteine și până la 60 g de grăsimi. Aceste cifre nu indică greutatea produsului, ci cantitatea de BJU din acesta. Toate cele 3 luni, in timp ce slabesti, va trebui sa folosesti tabele energetice alimentare pentru a-ti intocmi un plan de nutritie competent. Totuși, rețineți că, pentru a pierde în greutate, aveți nevoie de carbohidrați complecși, grăsimi - vegetale și animale în jumătate.

Dietă

Planul optim de nutriție, cu care poți slăbi ușor în câteva luni și menține rezultatul, este axat pe accelerarea metabolismului, curățarea organismului și corectarea obiceiurilor alimentare. Un metabolism rapid nu va permite mai târziu, cu vreo eroare în meniu, să se vadă o creștere, iar o schimbare a preferințelor de gust va ajuta la refuzul junk food. Baza dietei va fi:

 • legume (in special leguminoase), verdeturi;
 • fructe de mare, peste;
 • carne slabă;
 • cereale;
 • fructe, nuci.

Toate cele 3 luni, nu uitați de regulile principale ale acestei diete:

 • Bea apă curată.
 • Înlocuiți cafeaua cu ceai verde.
 • Scapă de sursele de zahăr - acestea interferează cu pierderea în greutate.
 • Obișnuiește-te să iei un mic dejun copios.
 • Fă-ți un obicei zilnic să mănânci verdețuri.
fructe de mare pentru pierderea în greutate pe lună cu 10 kg

Meniu pentru slabit cu 10 kg

Alcătuirea unei diete de 3 luni se bazează pe lista de mai sus de alimente sănătoase, pe înțelegerea inadmisibilității prăjirii în ulei și pe combinarea proteinelor cu carbohidrați complecși. Acestea. nu este de dorit să serviți carnea cu hrișcă dacă nu mergeți la un antrenament după. Când gătiți timp de 3 luni, zahărul și sarea sunt excluse. Meniul:

Mic dejun Masa de seara ceai de după-amiază Masa de seara
luni Fulgi de ovaz cu nuci Paste cu midii și roșii înăbușite măr 2 ouă fierte, castraveți, o grămadă de verdeață
marţi Terci de hrișcă cu prune uscate Bulion de legume, vițel la abur Grapefruit Omletă de proteine cu legume
miercuri Cheesecakes la cuptor Curcan fiert (file), fasole verde 3 nectarine Friptură de păstrăv la abur, roșii
joi Terci de orez cu caise uscate Lipa coptă, castraveți 40 g branza, 2 paine integrala Salata de fasole cu rosii si ardei
vineri Mei cu dovleac Supa de file de pui cu legume 2 pere Cartofi copți cu ierburi
sâmbătă Fulgi de ovaz cu banane Carne de vită la cuptor, verdeață portocale Dovlecei și ardei la grătar
duminică Caserolă cu brânză de vaci Supa de linte cu legume Banană Pollock cu sparanghel

Recomandări suplimentare

Datorita faptului ca setul de produse permise pentru utilizare in timpul dietei este inca limitat, organismul sufera de lipsa de vitamine si oligoelemente. Prin urmare, în timpul săptămânii de slăbire activă, este necesar să includeți un complex de vitamine-minerale în dieta dumneavoastră. În plus, atunci când grăsimile sunt arse, se formează toxine periculoase care pot provoca astfel de simptome neplăcute precum amețeli, greață și dureri de cap. Pentru a evita acest lucru, este necesar să bei cât mai multă apă, datorită căreia toxinele vor fi îndepărtate din organism.

Volumul de apă băut pe zi (fără a lua în calcul celelalte băuturi) ar trebui să fie de cel puțin 1, 5-2 litri.

Nu uitați că orice sistem care vizează rezultate rapide necesită o anumită pregătire. În caz contrar, organismul poate eșua, efectele secundare vor crește sau va urma o defecțiune. Prin urmare, cu cel puțin o săptămână înainte, ar trebui să eliminați treptat alimentele interzise din dietă și să reduceți doza de zahăr. La părăsirea dietei, toate acestea trebuie făcute în ordine inversă. Cu toate acestea, pentru a menține armonia, este mai bine să refuzați cu totul unele alimente sau măcar să limitați cantitatea acesteia în dietă. Da, iar activitatea fizică nu merită aruncată.