Băutură de slăbit pe bază de argilă bentonitică

Bentolit în Baia Mare România

Băutură Bentolit
L159L318
4.914

A comanda Bentolit

O reducere -50%

Bentolit este o băutură rapidă de slăbire pe bază de argilă bentonitică. Costul produsului original este de L159, fără reducere. Livrare - Romania, plateste numai dupa primirea livrarii prin posta sau curierat.

Pentru cei care doresc să cumpere o băutură cu livrare în Baia Mare:

  • prin site-ul oficial, indicați numărul de telefon și numele dvs. în formularul de comandă
  • așteptați feedback - și în termen de o oră, un reprezentant al companiei vă va suna la telefon pentru a vă sfătui și a aranja livrarea rapidă
  • Specificați adresa și data livrării, costul complet al coletului

Fii atent! Există o ofertă specială „REDUCERE -50%” - aveți timp să cumpărați la un preț de ofertă.

Cum să cumpere în Baia Mare Bentolit

Acum toată lumea poate pierde în greutate fără antrenamente obositoare și diete prelungite, chiar și cei care anterior aveau o siluetă subțire cu cele mai dificile eforturi. Faceți cunoștință cu inovația în domeniul nutriției - o băutură de slăbire rapidă pe bază de argilă bentonită!

Bentolit este o metodă eficientă de slăbire pentru femei și bărbați. Îmbunătățește metabolismul, vindecă întregul corp. Băutura este ușor de preparat, convenabilă de băut și are un gust plăcut (cappuccino cu aromă ușoară de scorțișoară). Preț în România fără reduceri și costuri de livrare L159. Puteți primi și plăti comanda după ce ați primit-o prin poștă sau de la un curier. Prețul pentru trimiterea unui colet prin curier poate varia în funcție de distanța până la orașul de primire.

Vă atragem atenția, doar astăzi DISCOUNT -50%. Valabil pentru comenzi prin intermediul site-ului oficial. Pe site, introduceți datele dvs. personale în formularul de comandă pentru a comanda Bentolit pentru o promoție

Cum să comandați Bentolit și să primiți livrarea în Baia Mare:

  • completați datele dvs. în formularul de comandă - introduceți numele și numărul de telefon
  • așteptați un apel de la un angajat al companiei și acordați detalii pentru a clarifica detaliile
  • comandă de la tine! Livrare prin poștă sau curier 1-3 zile în Baia Mare

Pentru a evita neînțelegerile, indicați cu atenție datele de primire a coletului (România, Baia Mare, stradă, casă, cod poștal).