Băutură de slăbit pe bază de argilă bentonitică

Bentolit in Piatra Neamt România

Băutură Bentolit
L159L318
4.914

A comanda Bentolit

O reducere -50%

Bentolit este o băutură rapidă de slăbire pe bază de argilă bentonitică. Prețul produsului original L159 fără reducere. Livrare - Romania, plata coletului dupa primire.

Pentru o achiziție reușită, o băutură cu livrare în Piatra Neamț:

  • prin intermediul site-ului oficial completați numărul de telefon și numele din formularul de comandă de pe site
  • așteptați feedback - managerul vă va suna cât mai curând posibil pentru consultare cu privire la comanda și înregistrarea unei cereri de livrare la adresa dvs.
  • Specificați adresa și data livrării, costul complet al coletului

Fii atent! Există o ofertă specială „REDUCERE -50%” - grăbește-te să cumperi cu 50% reducere.

Cum să cumpere in Piatra Neamt Bentolit

Acum toată lumea poate pierde în greutate fără antrenamente obositoare și diete prelungite, chiar și cei care anterior aveau o siluetă subțire cu cele mai dificile eforturi. Faceți cunoștință cu inovația în domeniul nutriției - o băutură de slăbire rapidă pe bază de argilă bentonită!

Bentolit este o metodă eficientă de slăbire pentru femei și bărbați. Îmbunătățește metabolismul, vindecă întregul corp. Băutura este ușor de preparat, convenabilă de băut și are un gust plăcut (cappuccino cu aromă ușoară de scorțișoară). Cost în România, cu excepția reducerilor și a costurilor de expediere L159. Primiți și plătiți numai după primirea coletului de la curier sau prin poștă. Costul expedierii unui colet depinde de distanța până la orașul de primire.

Vă atragem atenția, doar astăzi DISCOUNT -50%. Valabil pentru comenzi prin intermediul site-ului oficial. Pe site, completați formularul pentru a cumpăra Bentolit pentru o promoție

Cum să comandați Bentolit și să primiți livrarea în Piatra Neamț:

  • lăsați o solicitare pe site-ul nostru - introduceți numele și numărul de telefon
  • Managerul
  • vă va apela pentru a confirma comanda pentru a clarifica detaliile
  • plasați o comandă și primiți-o la timp în Piatra Neamt

Pentru a evita neînțelegerile, indicați cu atenție datele de primire a coletului (România, Piatra Neamț, stradă, casă, cod poștal).