Băutură de slăbit pe bază de argilă bentonitică

Bentolit in Bucuresti România

Băutură Bentolit
L159L318
4.914

A comanda Bentolit

O reducere -50%

Bentolit este o băutură rapidă de slăbire pe bază de argilă bentonitică. Costul produsului original L159 fără reducere. Livrare - România, puteți primi livrarea de la curier sau o puteți ridica la oficiul poștal.

Pentru a cumpăra cu succes o băutură cu livrare în București:

 • prin intermediul site-ului oficial este necesar să completați numele și numărul dvs. de telefon în formularul de comandă din formularul de comandă
 • așteptați feedback - iar managerul vă va contacta în scurt timp pentru a aranja livrarea și pentru a consulta despre cerere
 • Specificați adresa și data livrării, costul complet al coletului

Fii atent! Există o ofertă specială „REDUCERE -50%” - grăbește-te să primești o ofertă specială.

Cum să cumpere in Bucuresti Bentolit

Acum toată lumea poate pierde în greutate fără antrenamente obositoare și diete prelungite, chiar și cei care anterior aveau o siluetă subțire cu cele mai dificile eforturi. Faceți cunoștință cu inovația în domeniul nutriției - o băutură de slăbire rapidă pe bază de argilă bentonită!

Bentolit este o metodă eficientă de slăbire pentru femei și bărbați. Îmbunătățește metabolismul, vindecă întregul corp. Băutura este ușor de preparat, convenabilă de băut și are un gust plăcut (cappuccino cu aromă ușoară de scorțișoară). Preț în România fără reduceri și costuri de livrare L159. Primirea și plata coletului este posibilă după ce ați primit-o în mâinile dvs. la oficiul poștal sau de la curier. Costul exact al expedierii unui colet depinde de distanța până la orașul de primire.

Vă atragem atenția, doar astăzi DISCOUNT -50%. Valabil pentru comenzi prin intermediul site-ului oficial. Pe site, completați formularul pentru a cumpăra Bentolit pentru o promoție

Cum să comandați Bentolit și să primiți livrarea în București:

 • lăsați o solicitare prin formularul de comandă - indicați numele și numărul dvs. de telefon
 • obțineți o consultare gratuită a specialistului nostru pentru a clarifica detaliile
 • faceți comanda și așteptați livrarea în București

Pentru a evita neînțelegerile, indicați cu atenție datele de primire a coletului (România, București, stradă, casă, cod poștal).

Recenzii despre Bentolit in Bucuresti

 • Viorica
  Am încercat diferite diete, m-am dus la fitness. Rezultatele au fost minime, crescând rapid în greutate. Acum șase luni am apelat la un nutriționist. După ce mi-a analizat istoricul, medicul mi-a recomandat bentolit. În două luni am slăbit 30 kg! Acum bentolit pentru a-mi menține silueta o dată pe lună timp de o săptămână. Greutatea este stabilă 60 kg - Sunt fericit!
  Bentolit
 • Elena
  A luat bentolit timp de o lună, o dată pe zi noaptea. Drept urmare, am slăbit 17 kg în condiții normale. Sunt mai mult decât mulțumit de rezultat. Arăt subțire și atrăgătoare ca niciodată! Băutura se prepară rapid și are un gust bun. Recomanda.
  Bentolit